Джейда Пинкет Смит разкри странната истина за връзката си с холивудския актьор Уил

...
Джейда Пинкет Смит разкри странната истина за връзката си с холивудския актьор Уил
Коментари Харесай

Женени, но само на хартия: Джейда с шокиращо признание за брака ѝ с Уил Смит

Джейда Пинкет Смит разкри странната истина за връзката си с холивудския актьор Уил Смит.

В извънреден клип от нейното посещение в NBC в предаването на американската журналистка Хода Котб, Пинкет Смит удостоверява пред водещата, че в брака ѝ има нещо повече от това, което е споделяла преди.

Според Джейда тя и Смит са всъщност разделени и живеят  " изцяло обособени животи "  от 2016 година, близо 20 години откакто са се оженили през 1997 година

В клипа журналистката пита Пинкет Смит за детайлности по отношение на брачното разкритие в нейните записки " Worthy ", които следва да бъдат оповестени на 17 октомври, което „ я е изненадало най-вече “, а точно, че Джейда и Уил са разграничени от 7 години, макар че към момента са в брак.

Докато двамата към момента са законно женени, тя и Смит към този момент не са сантиментално свързани, изяснява Джейда, пояснявайки, че с холивудския артист са брачен партньор и брачна половинка единствено по документи. 

Когато Котб пита непосредствено за какво двойката преди този момент не е споделяла положението на връзката си, Пинкет Смит споделя: „ Просто не сме подготвени към момента... Все още се опитваме да разберем сред нас двамата по какъв начин да бъдем в партньорство... По отношение на това, по какъв начин да представим това на хората? Не го бяхме разбрали. "

 Уил Смит Джейда Пинкет Смит Getty

Когато Котб пита какво е довело до „ счупването “ на връзката, Пинкет Смит дава отговор, че това се дължи на " доста неща ".

„ Докато стигнахме до 2016 година, просто бяхме изтощени от опити. Мисля, че и двамата към момента бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че би трябвало да бъде другият човек “, споделя тя.

Пинкет Смит прибавя, че макар че е обмисляла легален бракоразвод, тя в никакъв случай не е съумяла да премине през него. „ Обещах, че в никакъв случай няма да има причина да се разведем. Ще се оправим с... каквото и да е “, споделя Пинкет Смит. „ Просто не съумях да наруша това заричане. “

 Уил Смит Джейда Пинкет Смит Getty

Дългогодишната връзка на Уил и Джейда мина през най-турболентния си интервал по време на аферата на Пинкет Смит с младия певец Аугуст Алсина - приятел на сина им с Уил. Това, което не знаехме до момента е, че двойката в действителност в никакъв случай не се е събрала още веднъж.

Смит и Пинкет Смит имат две деца, 24-годишен син на име Джейдън Смит и 21-годишната щерка на име Уилоу Смит. Актьорът от " Преследване на щастието " също има 29-годишен наследник на име Трей от първия си брак с някогашната си брачна половинка Шери Зампино.

В записките си Пинкет Смит също така описва в детайли своята борба със суицидната меланхолия, както и връзката си с рапъра Тупак Шакур, с който тя се среща в гимназията.
 Уил и Джейда Пинкет Смит през годините  Уил и Джейда Пинкет Смит през годините  Уил и Джейда Пинкет Смит през годините  Уил и Джейда Пинкет Смит през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР